Calpe er en kystby som ligger nord på Costa Blanca og er ikke så kjent blant nordmenn, svensker og dansker. Det er to turistkontor i Calpe, her legger vi ut adresse og åpningstider for turistkontorene. En kjent attraksjon i Calpe er Calpeklippen som ofte blir kalt Lille Gibraltar. En ferie i Calpe kan by på spansk atmosfære, fin bebyggelse og ikke minst vakker natur.

Det kan være nyttig å besøke et av turistkontorene i Calpe ettersom man får tips til severdigheter, utflukter, restauranter og annen informasjon man kan ha behov for om Calpe.

Oficino de turismo de Calpe

Adresse for turistkontoret: Avenida Ejercitos Españoles, 30, 03710 Calpe

Åpningstider: Mandag – lørdag fra kl. 09.00 – 20.00

Telefonnummer: +34 96 58 36 920

 

Oficina de Turismo de Calpe – Centro

Dette turistkontoret ligger som navnet tilsier i sentrum av Calpe.

Adresse: Plaza del Mosquit s/n, 03710, Calpe

Åpningstider: Mandag – fredag fra kl. 11.00 – 13.00 og 16.00 – 21.00, lørdag fra kl. 09.00 – 14.00

Telefonnummer: +34 96 58 38 532

Turistkontor

 

Forfatter

2 Kommentarer

  1. Pingback: Ta en ferietur til fantastiske Calpe! | Spaniareise.com - Din guide til ferie i Spania

  2. Gerd Moe Svartveit Svar

    Jeg kan anbefale Calpe som feriedestinasjon. Vi var fire damer som leide leilighet der i mai. Været var nydelig og temperaturen behagelig. Sandstrendene er gode å bruke til solbading og promenering. Jeg kan anbefale å besøke Gamlebyen. Der er det mange butikker og hyggelige restauranter med god mat. Ellers kan man dra med båt til Benidorm og tilbringe dagen der. Billetter får man kjøpt på kaia. Calpe er et rolig sted, hvor man kan slappe av eller ha som base for utflukter til andre byer i nærheten feks Altea og Albir.

Skriv en kommentar