Tarragona er et reisemål som ikke ligger i toppen når nordmenn reiser til Spania. Det betyr ikke at Tarragona er et reisemål du bør forakte. Tarragona har en rekke opplevelser, og det også på matfronten. Vi i Spaniareise.com vil i denne artikkelen gå i gjennom 5 restauranter i Tarrgona som vi mener det er verdt å ta turen innom.

Les mer om Tarragona som turmål her

Restaurant Sentits

Restaurants Sentits er en restaurant som tilbyr mat fra Europa, middelhavsområdet og Spania. Vi kan anbefale å bestille tapas når du legger turen innom denne restauranten. Patatas bravas kan anbefales, men de har også en rekke andre retter. Her er det noe for enhver smak, enten du er glad i biff, tapas eller andre retter. Personalet på Restaurant Sentits er vennlig, og du kommer til å bli møtt på en hyggelig måte om du tar turen innom restauranten på din feriereise i Tarragona.

Adressen til Restaurant Sentits er: Plaza de la Font, 25, 43003, Tarragona

Les Bruixes

En annen restaurant vi kan anbefale i Tarragona er Les Bruixes. Denne restauranten spesialiserer seg på tapas, småretter og sjømat. Har du med barn, så kan man få egne retter for disse. Denne restauranten egner seg godt for par som reiser på tur til Tarragona, men det er også mulig å ta med hele familien hit.

Servicen på Les Bruxes er god, og du blir møtt av hyggelige ansatte når du kommer til restauranten. Du får litt hjemmelaget-følelse av matvarene som serveres på Lex Bruixes. Dette gjør at Les Bruixes scorer høyt i vår anbefaling av restauranter i Tarragona.

Adressen til Les Bruixes er: Placa del Sedassos, 28, 43003, Tarragona

El Llagut

El Llagut er en restaurant som serverer mat fra Middelhavet, sjøen og selvfølgelig det spanske kjøkken. Her får du servert lokal og fersk fisk. Dette gjør at El Llagut havner høyt oppe blant anbefalte fiskerestauranter i Tarragona.

Servicen er som på de fleste restauranter i Tarragona; Utmerket!

Adressen til El Llagut er: Carrer de Natzaret, 10, 43003, Tarragona

Arcs Restaurant

Arcs Restaurant er en restaurant som passer bra dersom du reiser i gruppe. Her kan man få gruppemeny, og da får du flere retter servert. Her er det forrett, middag og dessert inkludert. Prisen ligger på cirka 50 euro per person. Matopplevelsen på Arcs Restaurant er ikke verst, og vi anbefaler å ta turen innom denne restauranten når du er på ferie i Tarragona. Eventuelt at du har leiebil og stikker en tur innom byen.

Adressen til Arcs Restaurant er: Carrer Misser Sitges, 13, 43003, Tarragona (Casc Antic)

Take Away Sushi

Denne hører ikke hjemme i restaurant-kategorien, men ønsker du å smake deilig sushi, så bør du besøke Take Away Sushi. Her får du skikkelig sushi laget av folk som kan faget sitt. Ikke så mye mer å si enn at du bør smake på fisken her. Har du aldri smakt sushi før? Da kan dette være muligheten.

Adressen til Take Away Sushi er: Calle Cos Del Bou, 9, 43003, Tarragona

Legg gjerne igjen en kommentar under om du har anbefalinger av restauranter i Tarragona.

Forfatter

Skriv en kommentar