29-åring tatt i 272 km/t nær Leon

En ung mann fra Cantabria ble nylig tatt i 272 km/t nær Leon i Nord-Spania. Mannen ble ikke stoppet i fartskontroll, men la ut den farefulle ferden på sosiale medier. Fartssynderen gjorde det dermed enkelt for det spanske politiet.

Les flere nyheter fra Spania her

Fartsgrensen på stedet var 120 km/t, så den unge spanjolen mer enn doblet hastigheten på stedet med sin Porsche Cayenne. Spanske politimenn klarte å identifisere mannen fra bilder som ble lagt ut på Instagram. Etter å ha identifisert mannen tok de seg en prat med ham, og det skulle vise seg at det var flere ulovligheter mannen stod bak.

Bilen hans var nemlig til salgs, og Politiet klarte å finne ut at triptelleren var stilt tilbake. En potensiell kjøper kunne dermed risikert å kjøpe en bil som hadde gått lengre enn hva man skulle tro ut fra triptelleren.

Bildet under viser bilen det gjelder:

Bilen har nå blitt inndratt, og mannen må møte i retten i Burgos. Videoen som viste råkjøringen skal nå være fjernet fra det sosiale mediumet det ble lagt ut på.

Se også

Nesten 31 grader i dag!

Det har vært varmt flere steder i Spania i dag, men et sted i Spania …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *