Fem anbefalte hoteller i Valencia

Valencia er en storby i Spania som er berømt for kulturlivet, nattelivet, og ikke minst at paellaen kommer herfra. Det bor cirka 800 000 i Valencia, og her har du muligheten til å utforske ekte spansk kultur. Maten i Valencia er fantastisk, og kulturen du møter kommer til å gjøre at du husker oppholdet i Valencia for resten av ditt liv.

Les også: Hvor bør man reise i Spania?

Det finnes en rekke hoteller i Valencia, og jevnt over er hotellstandarden høy. Det er likevel forskjell på hotellene i Valencia, og noen holder en høyere standard enn andre. For lommeboken, så er det også variabelt hva de ulike hotellene i byen koster. For et hotell med grei standard bør du regne med å betale minst 500-700 kroner per natt, litt avhengig av når på året du reiser.

Valencia: Sagunto-stranden

Se på hoteller hos Booking.com i Valencia her.

Ayre Hotel Astoria Palace

Ayre Hotel Astoria Palace er et firestjerners hotell som ligger så og si i sentrum av Valencia. I umiddelbar nærhet finner du togstasjonen Valencia Nord og bussholdeplass. Hotellet har en utmerket beliggenhet for deg som vil utforske hva Valencia har å by på. Du får en luksuriøs følelse av å overnatte på Ayre Hotel Astoria Palace. Skorter det litt på penger, så kan det være fornuftig å ta noen overnattinger på et rimeligere hotell og for eksempel én natt på Ayre Hotel Astoria Palace.

Adressen til hotellet er: Plaza Rodrigo Botet, 5, Ciutat Vella, 46002 Valencia.

Eurostars Roy Don Jaime

Eurostars Roy Don Jaime er et firestjerners hotell som ligger i en skyskraper, og her har du et basseng du kan slappe av i på toppen av skyskraperen. Hotellet ligger like i nærheten av Palau de la Música de Valencia og Turiahagen. Hotellet ligger cirka 2 kilometer fra sentrum av Valencia, men har busstopp like i nærheten av hotellet. Lokalbuss nummer 19 stopper på hjørnet av hotellet, og med den bussen kommer du deg videre til stranda og sentrum.

Adressen til hotellet er: Avenida de Baleares, 2, Camins al Grau, 46023 Valencia.

Hotel San Lorenzo Boutique

Hotel San Lorenzo Boutique er som navnet tilsier et boutique-hotell, og har 35 gjesterom. Hotellet ligger i sentrum av Valencia, så her har du alle muligheter til å utforske byen. Turistattraksjonen og slottet Torres de Serranos ligger bare noen minutters gange fra hotellet. Går du i 10 minutter, så kommer du til sentralmarkedet. Hotellet har dermed en svært god beliggenhet. Bestiller du utenfor sesong, så kan du få en natt for 700-800 norske kroner på dette hotellet.

Adressen til hotellet er: San Lorenzo 2, 46003 Valencia.

Hotel Kramer

Hotel Kramer passer for deg som tenker på lommeboken når du skal på ferie til Valencia. Utenfor turistsesongen så kan du få en overnatting til 500-600 norske kroner på dette hotellet. Hotel Kramer har 70 gjesterom og har både restaurant og bar/lounge. Hotellet ligger cirka 1,5 kilometer fra sentrum av Valencia. Om du klarer å gå litt når du er på ferie, så er Hotel Kramer absolutt verdt pengene.

Adressen til hotellet er: Avinguda de Campanar, 90, 46015 Valencia.

Vincci Lys Hotel

Vincci Lys Hotel er et firestjerners hotell som ligger like i nærheten av sentrum (500 meter). Hotellet har 101 gjesterom og ligger i nærheten av blant annet Plaza del Ajuntamento (5 minutters gange). Hotellet holder en god standard og har en hyggelig betjening. Det finnes også en restaurant og en bar/lounge i tilknytning til hotellet.

Adressen til hotellet er: C/ Martinez Cubells, 5, 46002 Valencia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *