I år blir det rekordsommer på Costa Blanca!

I år er det ventet en rekordsommer på Costa Blanca. Turiststrømmen har ikke kommet så høyt som før finanskrisen enda, men i år ser det ut til at turistene strømmer til Costa Blanca igjen. Det er ikke bare utlendinger som vil fylle hotellene på Costa Blanca i år, mange spanjoler vil også legge ferien til Den hvite kyst.

Vurderer du ferie til Costa Blanca i år? Her kan du se på hoteller på Costa Blanca hos Booking.com.

Det er Informacion.es som melder om at det blir en rekordsommer på Costa Blanca i år. Informacion har intervjuet Josep Maria Caballe, sjef for Servigroup som har flere tusen ansatte i hotell/restaurant-bransjen. Reservasjonene er i følge Caballe i Servigroup mye bedre i år enn i fjor.

Alicante

Spanias økonomi ser ikke like svart ut lengre, og boligprisene i landet økte med 4,2 prosent i fjor. Selv om arbeidsledigheten fortsatt er høy, så er det mye som tyder på at økonomien i Spania kan komme til å ta seg opp igjen. Turisme er viktig for Spania, og sysselsetter mange spanjoler og utenlandske borgere i høysesongen.

Se også

Nesten 31 grader i dag!

Det har vært varmt flere steder i Spania i dag, men et sted i Spania …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *