Falske politimenn arrestert på Costa Blanca

Guardia Civil skal ha arrestert to falske politimenn på Costa Blanca for å ha ranet flere personer i ulike spanske provinser. De to «politimennene» skal spesifikt ha gått etter utlendinger når de jaktet på verdisaker. De to falske politimennene ble arrestert i Benidorm, og skal ha gjennomført ran i  provinsene Murcia, Valencia og Alicante.

De to ranerne er nå siktet for grove ran og tyveri, og kan nok vente seg å måtte sone bak lås og slå etter at de har møtt i retten. De to skal i følge politiet ha tilhørt en ransbande i Spania, og skal ha gått etter verdifulle gjenstander som mobiltelefoner, datamaskiner, klokker og selvfølgelig penger.

Policia local

Andre interessante nyheter fra Spania:

100 kilo narkotika konfiskert i Malaga

Skandale i Spania for Oslo kommune

Se også

Spanias Santander stenger flere hundre banker

Har du vært i Spania, så har du garantert lagt merke til en av Santanders …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *