Service på strendene i Torrevieja starter 20. juni

Torrevieja er et svært populært feriemål for turister og spesielt om sommeren. De som inntar strendene i Torrevieja krever en del service, og fra den 20. juni inntar 75 vakter strendene i området. Det er ingen grunn til at man ikke skal føle seg trygg når man besøker noen av strendene i Torrevieja denne sommeren. Det vil bli totalt 26 stasjoner for livvaktene i sommer på strendene.

Torrevieja

Vaktene vil være på stranden fra klokken 11.00 til klokken 19.00 på kvelden. Torrevieja bruker godt over tre millioner på dette prosjektet, alt for å ta vare på de besøkende. Det vil være flest vakter på stranden i perioden 20. juni til 30. august, mens fra 30. august til 20. september vil det totale antallet vakter bli redusert til 44.

Det vil i tillegg til vaktene også være stasjonert en ambulanse på en av strendene dersom det skulle skje noe. Det vil også være ulike stasjoner rundt om som vil kunne tilby førstehjelp. Dette er et godt tilskudd til Torrevieja, som er kjent for å ha mange besøkende og fastboende pensjonister. De vil med dette tiltaket fra kommunen kunne føle seg ekstra trygg under oppholdet på stranda i år.

Vil du lese flere nyheter fra Spania? Ta en titt innom denne siden.

Se også

I år blir det rekordsommer på Costa Blanca!

I år er det ventet en rekordsommer på Costa Blanca. Turiststrømmen har ikke kommet så …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *