Anbefalte hoteller i San Sebastian

San Sebastian eller Donostia som byen også kalles er en by nord i Spania og et populært feriemål for turister. Byens hoteller har en høy standard, og tiltrekker seg mange unge folk. Den baskiske byen har et stort utvalg i hoteller og overnattingssteder, og det er fullt mulig å finne et hotell til en overkommelig pris.

Her har vi listet opp 6 anbefalte hoteller i San Sebastian, med en varierende prisklasse og beliggenhet. Du kan også se på disse hotellene hos Hotels.com. 

Astoria7

Et svært populært hotell i San Sebastian er Astoria7. Med sin unike beliggenhet er det ikke rart at feriereisende fra Europa og andre kontinenter velger å overnatte her. Prisen er heller ikke avskrekkende, og med kort vei til Concha-stranden, katedralen i San Sebastian og sentrum er dette et hotell du bør vurdere i baskerbyen. Prisen varierer fra 800 kroner natten og oppover på dette firestjerners hotellet.

Barcelo Costa Vasco

For deg som er litt bereist i det spanske land, så virker trolig Barcelo kjent for deg. Dette er en hotellkjede med hotell på flere steder i Spania, som for eksempel Barcelo Castillo på Fuerteventura. Barcelo Costa Vasco er et firestjerners hotell med cirka den samme avstanden til sentrum som Astoria7. Prisklassen er fra 800-900 kroner og oppover. Selvfølgelig litt dyrere midt på sommeren.

Barceloa Costa Vasco er et stort hotell med over 200 gjesterom. Her finner du fasiliteter som treningsstudio, trådløs internett, bar og restaurant.

Hotel Zarauz

Er du på utkikk etter billig overnatting i nærheten av San Sebastian, så er Hotel Zarauz stedet du bør overnatte. I begynnelsen av juni koster det like under 400 for en overnatting på dette hotellet. For et trestjerners hotell må dette sies å være et kupp. Det er 16 kilometer til San Sebastian, men Zarauz er også et sted man kan oppleve mye forskjellig.

Det går buss fra Zarauz til San Sebastian, og man er dermed ikke ille ute uansett.

Hotel Niza

Hotel Niza er et flott hotell å ta inn til hvis du ønsker kort vei til strand og gamlebyen i San Sebastian. Hotellet er eid av familien til den kjente skulptøren Eduardo Chillida. Hotellet har en egen restaurant som det oser kvalitet av, og som drives av den kjente kokken Iñigo Peña.

Fra hotellet har du utsikt over La Concha-stranden, noe som er svært vakkert om du besøker byen om sommeren. Pintxos-restauranter finner man på rekke og rad i nærheten av hotellet. Dette er en type snack som du må prøve når du besøker San Sebastian. En overnatting på Hotel Niza koster litt i overkant av 1000 kroner på sommeren.

Hotel Maria Cristina (luksushotell) 

Hotel Maria Cristina i San Sebastian.

Vil du unne deg en eller flere netter på et luksuriøst hotell i San Sebastian, så er Hotel Maria Cristina stedet for deg. Dette 5-stjerners hotellet må du regne med å betale over 2500 kroner per natt for å bo på, og over 3000 kroner natta er faktisk ikke uvanlig.

Hotellet ligger i hjertet av Donostia med kort vei til Concha-stranden og Victoria-teateret. Hotellet har 136 rom, og en svært så luksuriøs stil. Her kan man lett få leid seg limousin/privatbil og lignende tjenester. Vil du gifte deg på dette hotellet, ja så er faktisk det også mulig. Spør betjeningen på hotellet på forhånd, så vil de lage et uforglemmelig opphold på Hotel Maria Cristina.

Fasilitetene på Hotel Maria Cristina innebærer treningssenter, bibliotek, restaurant og bar.

Hesperia Donosti

Dersom du velger å bosette deg litt utenfor sentrum av San Sebastian, så kan Hesperia Donosti være et alternativt hotell. Ved å bo litt utenfor byen kan du spare noen hundrelapper per natt, men samtidig ha den samme standarden på hotellet. Dette hotellet ligger cirka 3 kilometer utenfor sentrum, og koster mellom 700-900 kroner for en natt på sommeren.

Det koster ikke allverden å ta taxi inn til sentrum, og du behøver sjeldent å betale mer enn 5-6 euro. Å bo på Hesperia Donosti setter dermed ingen demper på å besøke byen. Hotellet har 45 gjesterom, og selvfølgelig wi-fi for hotellets gjester. Et hotell vi absolutt kan gå god for i San Sebastian.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *