En internasjonal bilbande bestående av 5 personer har blitt arrestert etter omfattende samarbeid mellom spansk og norsk politi. Tre personer skal ha blitt arrestert i Malaga by, mens to andre skal ha blitt arrestert i Norge på grensen mot Russland. Det er Spaniaavisen.no som melder dette på sine nettsider.

Norsk politi skal ha stoppet en Toyota terrengbil på grensen mellom Norge og Russland. Det norske politiet varslet dermed sine spanske kolleger da de ante ugler i mosen. Bilene som skal være stjålet i denne saken skal i hovedsak ha dreid seg om dyre varianter av Toyota og Mercedez. Lederen for bilbanden i Spania skal være en hviterussisk statsborger, som har blitt tiltalt for lignende forhold i 2009.

Policia local

Vi i Spaniareise.com har tidligere skrevet om stjålne biler i Spania, som plutselig dukket opp i Kirkenes. Om denne saken har noen sammenheng med saken fra 2013 er usikkert, og noe politiet helt sikkert vil undersøke. Saken fra 2013 handlet om to Toyota-biler som var påført hviterussiske skilt.

 

Forfatter

Skriv en kommentar