Chartertur til Spania

Det har aldri vært mer populært å reise til Spania enn hva det har blitt de seneste årene, og stadig vekk går det fulle charterfly til Spania med solhungrige nordmenn. Når nordmenn reiser på chartertur til Spania står Gran Canaria, Mallorca, Tenerife og Alicante høyt på listene over foretrukne reisemål. På vinterstid er ikke overraskende Kanariøyene med Gran Canaria og Tenerife i spissen de mest populære reisemålene i Spania.

I Norge er det flere reiseselskaper som tilbyr chartertur til Spania. Av de største kan vi nevne Apollo, Star Tour og Ving. Apollo har et rikt utvalg av feriereiser til Spania, med reisemål som Mallorca, Malaga, Gran Canaria, Tenerife og storbyen Barcelona. De aller, aller fleste reiser på chartertur for å oppleve sol, varme, bading og vakre strender. Dette er heldigvis noe man finner mye av når man reiser til Spania på ferie. Enten man velger å reise til populære Alicante på Costa Blanca eller Gran Canaria, så finner man fantastiske strender.

Selv om man reiser på chartertur til Spania betyr ikke dette at man ikke kan gjøre noe annet enn å ligge på stranda. De fleste reiseoperatørene tilbyr diverse utflukter på reisemålene. Disse kan ofte være verdt å få med seg, selv om det ofte kan være bedre å leie bil i Spania, og utforske på egenhånd. Leiebil i Spania er ikke så kostbart, og man bestiller enkelt på forhånd over internett. Det er også mulig å bestille leiebil når man har kommet til Spania. På de fleste turistdestinasjoner i Spania finner du de store leiebilselskapene som Hertz, Avis og Europacar.

Flere hundretusen nordmenn reiser hvert år til Kanariøyene på ferie, men en øy som ikke er så mye besøkt er Fuerteventura. Nordmenn velger ofte det man er vant til, og da blir det som regel Tenerife eller Gran Canaria. Vi i Spaniareise.com kan anbefale Fuerteventura, ettersom dette blir noe annerledes enn Tenerife og Gran Canaria. Øya har kanskje noen av Europas beste strender, og det er kanskje grunn nok i seg selv til å reise til øya?

Dersom du planlegger å reise til Spania med barn, så er Mallorca en øy som passer godt til en barneferie. Det er mange familievennlige hoteller på Mallorca, og som er spesielt lagt til rette for barnefamilier. Mange av hotellene har egne barnebasseng og lekerom for at turen skal bli litt enklere når man reiser med barn.

Akkurat nå kan du få 300 kroner i rabatt på pakkereiser hos Supersaver. Hos CupoNation kan du finne flere gode tilbud på hotell og reiser.

Bildet under er fra Fuerteventura og feriestedet Corralejo:

Corralejo er et fantastisk feriested på Fuerteventura, som hører til Kanariøyene.
Corralejo er et fantastisk feriested på Fuerteventura, som hører til Kanariøyene.

Se også

Poker i Spania og spanske pokerspillere

Kortspill i Spania Kortspilltradisjoner i Spania går helt tilbake til det 15. århundre, i likhet …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *