Maiia Thai: Beste Thai restaurant i Madrid

Madrid er en av de virkelig store byene i Spania, og har blitt et populært storbyferiemål for nordmenn og europeere. Dersom du er på utkikk etter thai-mat når du befinner deg i Madrid har vi et tips til den som trolig er den beste av dem alle, nemlig Maiia Thai.

Man får en matrett til cirka 80 norske kronerpå denne restauranten, det er billig (selv i Spania)! Dersom du bestiller en pappaya-salat som forrett etterfulgt av Pad Thai, vil det koste omtrent det samme som en øl koster på restaurant i Norge. Mange mener at øl i Norge er dyrt, men satt i perspektiv blir det en billig rett! Pad Thai er en nydelig nuddelrett med ris og grønt i tillegg. Vi anbefaler at du bestiller litt chili-saus til maten, det er med på å sette litt ekstra smak på den.

Du ønsker sikkert dessert etter middagen, og da kan vi anbefale kokosnøtt og svart rispudding. Det høres kanskje litt merkelig ut, men denne retten smaker faktisk svært godt! Alt dette kostet også bare 11 euro, litt over 80 norske kroner. Dersom du reserverer bord på forhånd via deres nettside kan du få opptil 40 % rabatt. En grei mulighet til å få seg et billig og smakfullt thai-måltid.

Er du ute etter rimelig thai-mat når du besøker Madrid, så kan Maiia Thai absolutt være verdt et besøk. En ferietur til Madrid behøver ikke være så kostbar hvis du besøker restauranter av denne typen under oppholdet. Likevel viser det seg ofte at rimelige restauranter kan konkurrere med de litt dyrere restaurantene, i mange tilfeller.

Etter at du har besøkt Maiia Thai, og forhåpentligvis er god og mett kan du kanskje ta turen innom et av museene i Madrid? Museene i Madrid holder verdensklasse, og kan by på kunstverker fra flere verdenskjente malere.

På bildet under kan du se retten kylling satay, som du selvfølgelig får servert hos Maiia Thai i Madrid:

Kylling Satay
Foto: Spanishsabores.com

Se også

Anbefalte hoteller i Madrid

I Madrid, Spanias hovedstad kryr det av hoteller, og standarden på disse er generelt svært …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *