Færre nordmenn tar med brunosten på utenlandsferien

En undersøkelse utført av Novasol viser at færre nordmenn tar med seg brunost og annen norsk mat når de skal på utenlandsferie. Dette gjelder nok ferierende som reiser til Spania også. Det spanske kjøkken har så mye god mat å by på at man behøver ikke å ha med norsk mat til Spania.

Les flere nyheter fra Spania her

Svært få tar nå med seg mat når de reiser på utenlandsferie, og lar dermed kaviaren, brunosten og fiskebollene ligge igjen hjemme. Det er bare 1 prosent i undersøkelsen som svarer at de tar med seg mat regelmessig på utenlandsferie. 24 prosent oppgir at de tar med seg mat av og til, mens 75 prosent gjør det aldri.

Når man først reiser til utlandet, så er det greit å prøve noen av de lokale rettene. I Spania bør retter som tapas, paella, patatas bravas, gazpacho og chorizo prøves ut. Enten man velger å reise til noen av Kanariøyene, Balearene eller fastlandet av Spania finner man god mat. Restaurantene i Spania kan å lage god mat, og selv den argeste nordmann har godt av å prøve noe nytt.

Det er likevel noen som må ha med seg mat til Spania på grunn av allergier og spesielle dietter. Dette er grunn nok til å ha med seg mat fra Norge til Spania.

Du kan med god grunn la brunosten ligge igjen i Norge neste gang du reiser på utenlandsferie. Spansk mat er fantastisk!

Brunost

 

 

Se også

I år blir det rekordsommer på Costa Blanca!

I år er det ventet en rekordsommer på Costa Blanca. Turiststrømmen har ikke kommet så …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *