Busskollisjon med flere biler involvert på Lanzarote

En buss har kollidert med med flere biler i kommunen Teguise på Lanzarote, hvor bare sjåføren ble skadet, og bussen var ellers tom. Hendelsen skjedde i dag i 18.00-tiden i Teguise, som ligger omtrent midt i Lanzarote. Sjåføren av bussen skal ha mistet kontroll over bussen, og krasjet i noen parkerte biler. Det ble ringt etter ambulanse raskt melder 20minutos.es.

Brannmenn ble tilkalt ettersom sjåføren av bussen ikke klarte å komme seg ut av bussen, da døren var blokkert for. Bussjåføren har moderate skader, og ble tatt hånd om av ambulansepersonale. Politiet kom også på stedet, og skal gjøre etterforskning for å finne ut hvorfor ulykken skjedde.

Illustrasjonsfoto fra Teguise på Lanzarote, Marc Ryckaert (Creative Common):

Teguise Lanzarote

 

Se også

Reise til Kanariøyene

Kanariøyene er en gruppe øyer som ligger like utenfor Afrikas vestkyst. Dette gjør at øyene …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *