Gloria Palace Amadores – et nydelig hotell

Planlegger du som mange andre nordmenn å reise til Gran Canaria? Da kan Amadores like ved Puerto Rico være neste stoppested for deg, og kanskje også Gloria Palace Amadores. Av dette firestjerners hotellet oser det luksus, og det er kort avstand til Amadores-stranden, samt Puerto Rico. Dette hotellet er kjent for sine spa-fasiliteter hvor du kan nyte herlig massasje, behandlinger, tyrkisk bad, et saltvannsbasseng og fysioterapibasseng. Gloria Palace Amadores er hotellet for deg som søker rekreasjon og avslapning på ferien.

Gloria Palace Amadores er et barnevennlig hotell med eget basseng for barn, lekeplass og miniklubb. Det er dermed ingenting i veien med å ha med barn på dette hotellet. På kvelden tilbys det underholdning både for barn og voksne. Det er en restaurant på hotellet som serverer orientalsk og italiensk mat, og vi anbefaler å prøve biffen på dette hotellet. Den skal visstnok være utsøkt. Om kvelden er det ulike buffer i restauranten, og prisene er overkommelige.

Vi anbefaler å bestille hotellrom via Hotels.com når du booker ditt rom hos Gloria Palace.

Mange datoer er allerede utsolgt hos Gloria Palace Amadores til enhver tid, for dette er et populært hotell blant nordmenn og andre turistgrupper. Skulle du ønske å trene under oppholdet på Gloria Palace Amadores, så er det ingenting i veien med det. Det er treningsstudio på hotellet, også er det heller ikke noe i veien med å ta en joggetur til Puerto Rico og oppover dalen. Wi-Fi er tilgjengelig over hele hotellet, og det er ingen ekstrakostnad for å bruke internett på hotellet.

Personalet hos Gloria Palace er veldig profesjonelle, og kan hjelpe deg hvis du har spørsmål på hotelloppholdet. Det fantastiske med dette hotellet er at du har utsikt mot havet, og nærhet både til Puerto Rico og Amadores. Utvalget av restauranter er en del bedre i sentrum av Puerto Rico, så de fleste som bor på Gloria Palace Amadores velger derfor Puerto Rico. Det er butikk på hotellet, så skulle det være behov for noe behøver du ikke gå så langt. Vi i Spaniareiser kan med hånden på hjertet anbefale Gloria Palace Amadores til våre lesere.

Her er et bilde av hotellet Gloria Palace Amadores:

Gloria Palace Amadores

Og her er et bilde av Amadores-stranden, som er i gåavstand fra Gloria Palace Amadores:

Amadores stranden

Se også

10 filmer du ikke ante var filmet på Gran Canaria

Det er ingen tvil om at Gran Canaria er en vakker øy, og det er …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *