Om du er på utkikk etter et hotell på Gran Canaria i Puerto Rico, så er Marina Suites et hotell vi i Spaniareiser kan anbefale. Puerto Rico er en plass fylt opp av nordmenn, og Marina Suites ligger bare en liten gåtur unna stranden i Puerto Rico og Amadores-stranden.

Finn aktiviteter på Gran Canaria og bestill hos GetYourGuide her

Bassengområdet ved Marina Suites er av det unike slaget, med en fantastisk utsikt mot havet:

Marina Suites

Reisende som har brukt Tripadvisor.com har gitt Marina Suites 4,6 av 5,0 når de har vurdert hotellet. Det er to restauranter på hotellet, og hotellet har et svært bra utendørsbasseng. Som Marina Suites skriver på sine hjemmesider, så er hotellet for: «Gran Canaria ferier, behagelig avslapning, og golfspilling på Gran Canaria». Dette hotellet er svært familievennlig, og det arrangeres konkurranser når man ligger ved bassenget. Ungene får kaste to store terninger, og man har muligheten til å vinne premier.

Det er 214 suiter på Marina Suites, og de er fint innredet med en blanding av marmor og treverk. Rommene på hotellet er fra 70 til 90 kvadratmeter, og alle rommene er utstyrt med en liten balkong. Det skiftes på sengen 3 ganger i uken på rommene. Man har fire forskjellige suiter å velge mellom når man skal bo på Marina Suites: Standardsuitene, dobbelsuitene, Select-suiten og luksussuitene. Mellom disse fire romtypene er det forskjeller i størrelse og inventar i suitene. Det er air condition på alle rom hos Marina Suites hotell.

Her er et bilde av Puerto Rico på Gran Canaria:

Forfatter

3 Kommentarer

  1. Etter mitt syn er Marina Suites det beste hotellet i Puerto Rico. Man får en skikkelig luksusfølelse av dette hotellet.

  2. Marina Suites er et hotell for de som vil unne seg litt luksus i ferien. Bassenget på Marina Suites er noe av det beste jeg har sett, og du har utsikt mot havet fra bassengkanten. Jeg bestilte en pakkereise til Puerto Rico og Marina Suites hotell, og prisen var ikke så gæren heller.

Skriv en kommentar