Ønsker du å spille golf i et godt klima med mye varme og muligheter for bad i sjøen er Gran Canaria blitt en av de stedene som satser stort på golf turistene. De har en rekke golfbaner og kan smykke seg med hele 7 vel etablere baner i tillegg til mange som er under oppføring. Golf turistene har blitt ettertraktet av de som driver med turisme på øya fordi den vanlige golf turisten legger igjen mer penger enn charterturistene og oppfører seg også mye bedre. Det er godt for oss golfelskere.

Mye penger er brukt på banene og de strekker seg over et veldig varier terreng. Noen baner er lagt sør på øya, noe som gir dem et litt tørrere klima og litt vanskeligere hull. Mens andre baner er langt mer frodigere og nyter godt av klimaet som er innenlands på øya. Det gir deg god variasjon. Selv om banene er spredt rundt vil det ikke ta deg for lang tid å farte mellom dem. Totalt er hele Gran Canaria kun 50 kilometer i diameter.

Mulighetene er mange om du ønsker deg en slik avslappet golf ferie, for de fleste reiseselskapene har etablert egne golf hotell, men også golfpakker for vanlige hotell som innebærer tilgang til en eller flere golfbaner. Skal du spille i perioden fra oktober til april så må du belage deg på at det vil koste litt å komme inn på banen med greenfee. For det er størst trykk da og sesongen er på topp, noe de også vet å prise. Så skal du på en rimelig golf ferie er det lurt å legge turen utenom høysesongen.

Les flere artikler om Gran Canaria: Klikk her

Forfatter

Skriv en kommentar