Mange nordmenn som reiser til Spania benytter seg av norske kredittkort enten man er på ferie eller bor der. Det er gunstigere å benytte seg av norske kredittkort fordi spanske banker har økt gebyrene sine. I Norge har vi mange gebyrfrie kredittkort, og det er ett av disse du bør benytte deg av om du skal til Spania på ferie. Det kan være lurt å skaffe seg en oversikt over hvilke kredittkort som er gebyrfrie før man går til anskaffelse av en slik betalingsløsning.

Skal du bosette deg i Spania bør du ikke gå til anskaffelse av et spansk kredittkort. Norske banker anbefaler ikke spanske kredittkort, og det gjør heller ikke vi i Spaniareise.com. Det er mye bedre å benytte seg av et norsk kredittkort, så slipper man gebyrene som er på spanske kredittkort. Den effektive renten som tilbys hos spanske kredittkorttilbydere er langt dårligere sammenlignet med de norske kredittkortene.

Er du på utkikk etter et gebyrfritt kredittkort kan vi i Spaniareiser anbefale 365Privat kredittkort og Gebyrfri Visa. Dette er to gebyrfrie kredittkort som er gode å ha når du reiser. Det er mye tryggere å benytte seg av et kredittkort når du er på ferie i utlandet enn å bruke minibankkortet ditt. Sikkerheten ved bruk av kredittkort blir større fordi det ikke er du selv som legger ut penger når du betaler en vare eller tjeneste. Kredittkortselskapet legger ut for deg, og du må betale tilbake når du får en faktura i posten. Den effektive renten ved bruk av kredittkort varierer fra de ulike tilbyderne.

Klikk her for å lese om 365Privat og Gebyrfri Visa Kredittkort

Forfatter

Skriv en kommentar